Search and Hit Enter

Opticians with you

Des de la Fundació Etnia Barcelona posem en marxa OPTICIANS WITH YOU: un nou projecte solidari que té com a objectiu ajudar a totes aquelles persones que han vist reduïda la seva capacitat econòmica a causa de les crisis del Covid19.

Des que vam néixer en 2006, hem donat suport a un total de 50.000 famílies, amb especial atenció als més petits, donada la relació directa que existeix entre els problemes de visió, el fracàs escolar i la integració social.

OPTICIANS WITH YOU

Avui més que mai, ens veiem amb l’obligació de continuar ajudant i, conscients d’això, hem decidit ampliar el nostre radi d’acció amb aquest programa solidari, que permetrà a moltes famílies accedir a ulleres graduades de manera gratuïta, gràcies a la col·laboració de professionals òptics de la nostra confiança. I és que des de la Fundació sempre defensem que totes les persones tenim el dret d’accedir a una correcta visió i millor qualitat de vida.

El passat 1 de juny vam posar a la disposició dels nostres òptics solidaris un total de 150.000 ulleres perquè les ofereixin a aquells que més les necessiten, i des de llavors no han parat de sumar-se col·laboradors a aquesta iniciativa.

Si la crisi del Covid19 t’ha arrossegat a aquesta situació o coneixes a algú que ho pugui necessitar, pots posar-te en contacte amb la nostra Fundació a través del correu electrònic opticianswithyou@etniabarcelonafoundation.org  i t’informaren a quina òptica adreçar-te