Search and Hit Enter

L’aventura comença aquí

Ètnia Barcelona Foundation és la nostra destinació.

Vam venir al món amb la voluntat d’oferir una col·lecció òptica que il·lusionés a la gent.

Ara volem ampliar el nostre repte i arribar a tota aquesta gent invisible al món. Gent que veu perillar les seves necessitats més bàsiques, gent amb dificultats per accedir a cura de la visió o a una muntura.

Però no es tracta solament de dur a terme projectes concrets, sinó d’operar amb una dinàmica respectuosa amb el món i responsable amb la vida de totes les persones.

EL NOSTRE OBJECTIU La Fundació Ètnia Barcelona neix amb la finalitat de millorar la vida d’aquells que no compten amb l’accés i cura de la visió ja sigui per la falta d’accés a un centre mèdic o per raons econòmiques.

La nostra missió és proporcionar atenció òptica, aportant assistència a les famílies mes vulnerables i aconseguir així que cadascuna d’elles accedeixi a una millor visió, millorant la seva qualitat de vida.

El problema de la visió obstaculitza a les escola, en els llocs de treball i en les relacions socials pel que estem centrats treballant amb altres fundacions i organitzacions que tenen programes que enllacen les tres línies per a nosaltres fonamentals : l’educació, la sanitat i la Integració Social.

Focalitzem el nostre treball per a grups i comunitats desfavorides, tant nens com a adults, a Espanya i el món.

Ètnia Barcelona Foundation és el projecte que mes ens il·lusiona i per això lluitarem per contagiar aquesta il·lusió a totes les persona i entitats que estiguin al nostre abast

Uneix-te a l’aventura!