Search and Hit Enter

Un “Sant Jordi” especial

“SÓNROSES, SOMRIURES, SÓNFUTURS”

Amb motiu de la celebració de Sant Jordi aquest any hem volgut involucrar-nos amb un projecte social en l’Índia i hem regalat a tot la família d’Ètnia Barcelona unes roses molt especials.

Es tracta d’unes roses elaborades a mà per unes dones que participen en el projecte “Seed” de formació ocupacional, en el qual més d’1.4000 dones de diferents comunitats índies s’han format des de 2012 per millorar les seves condicions laborals. Aquest projecte ha estat dut a terme per Somriures de Bombai, una ONG que centra la seva acció en la lluita pacífica contra la pobresa i pels Drets Humans als barris de barraques, slums, de Bombai. L’educació, la salut i el desenvolupament socioeconòmic són el marc principal d’actuació per als seus projectes.

També impulsen campanyes i accions de sensibilització i educació per al desenvolupament per donar a conèixer i alhora denunciar les vulneracions de drets i l’exclusió que milions de persones sofreixen en aquesta ciutat.

La Fundació també va a col·laborar a partir d’aquest estiu amb un altre projecte anomenat “Future Smile” (dedicat a la promoció de l’accés a l’educació més enllà de l’ensenyament obligatori, així com cerca de la igualtat d’oportunitats i una millor qualitat de vida dels joves dels slums) becant els estudis d’optometria a una jove d’origen desfavorit de Bombai.
Ja us anirem informant sobre els avanços en aquest projecte tan fantàstic.

Moltes gràcies per estar aquí, i molt feliç “Sant Jordi”