Search and Hit Enter

Dia Mundial de la Visió 2016

“La nostra missió és proporcionar atenció òptica i assistència a les famílies més vulnerables; oferint-los accés a una visió millor i millorant la seva qualitat de vida.”

Etnia Barcelona Foundation va ser creada al gener passat. Fins ara, hem treballat en diversos projectes sempre dins del nostre àmbit, la salut visual, i sota el paraigua de l’educació, la sanitat i el desenvolupament social.

Els nostres projectes.

ET MIREM ALS ULLS

Comencem amb les primeres revisions de nens i nenes convocats pels Centres Oberts de Catalunya; tot va començar al poble de Viladecans i al barri del Raval de Barcelona, on vam revisar un total a 128 nens i vam trobar 50 casos de nens que vam equipar amb unes ulleres graduades. Durant el mes de novembre anirem a La Mina, on ens esperen 120 nens. Un dels objectius més importants del Centre Obert es proporcionar atenció a tots els menors en situació de risc, afavorint-ne el desenvolupament personal i la integració social.Més informació aquí

dia_de_la_vision_temiramosalosojos

MALAITA PROJECT

Adquisició i instal·lació de tancs d’aigua per emmagatzemar aigua de pluja. Cursos gratuïts de serigrafia bàsica i tenyit de pareos a grups de dones. Més informació aquí

dia_de_la_vision_malaita_collage

ÀFRICA SENEGAL

Visitem 8 escoles amb un total de 400 nens i nenes. Trobem 60 casos en què és necessari equipar-los amb unes ulleres graduades Més informació aquí

dia_de_la_vision_senegal_collage

MAURITÀNIA

Visitem 850 homes i dones. Trobem 186 casos en què és necessari equipar-los amb ulleres graduades. I 200 ulleres de sol per als pacients operats de cataractes.

blog1

ÒPTICA SOLIDÀRIA AUTOSOSTENIBLE A MOÇAMBIC

El preu de venda d’unes ulleres graduades estarà molt per sota del preu de mercat. D’aquesta manera, aconseguirem un accés més ampli de la població a la cura de la visió. Inauguració: proper novembre. Més informació aquí

blog0

A Etnia Barcelona Foundation seguirem treballant en el nostre compromís per augmentar la conscienciació pública sobre la ceguesa i el deteriorament de la visió, com un dels problemes internacionals de salut pública, i educar els destinataris sobre la prevenció de la ceguesa i generar suport a les activitats del programa de la fundació.