Search and Hit Enter

Le Guinea Bissau-Ignoré

Ens vam desplaçar per primera vegada a Guinea Bissau, exactament a la ciutat d’Ingoré per realitzar una campanya de revisions visuals a escoles i conèixer les necessitats visuals d’aquest país.
L’Associació mirades liderant el projecte i amb coordinació amb la subdelegació regional d’educació del districte van acordar de treballar a les dues escoles públiques principals de la ciutat.

Del treball realitzat extraiem diverses conclusions. La salut visual dels nens escolaritzats d’aquesta ciutat és molt bona, ja que vam trobar molt poques dificultats visuals i pocs casos greus. Parlem de 31 casos de necessitat d´ulleres graduades revisant prop de 1000 infants.
Per contra, i com calia esperar, els adults a partir de 35 anys presenten una alta incidència en necessitat d’ajuda visual. Valorem molt positivament l’acció, ja que vam poder revisar prop de 1000 nens que mai abans havien comprovat l’estat de la seva visió.

Agraïm la col·laboració i donació dels estoigs Westpack elaborats exclusivament per la fundació.