Search and Hit Enter

LA SAFAE JA POT FIXAR LA VISTA I MIRA ALS ULLS QUAN PARLA

Safae Zouinate de 12 anys és un altre dels casos que hem tractat des de la Fundació Etnia Barcelona amb molt d’èxit.

La vam atendre en la Fundació Bayt al Thaqafa de Sant Vicenç dels Horts i de seguida ens vam adonar que Safae tenia molts problemes de fixació visual: li costava molt mirar fixament quan parlaven amb ella, els moviments oculars no estaven ben coordinats, cosa que li dificultava la lectura i l’enfocament de la vista no estava al nivell d’una nena de la seva edat. Amb tots aquests problemes també es veien afectades algunes activitats, com per exemple, la còpia del quadern a la pissarra.

Li vam fer 12 sessions de teràpia i, la veritat, ha estat tot un èxit: ara llegeix molt més ràpid i no es trava; quan parla mira als ulls i fixa la vista, abans semblava que estava absent; pot fer els deures de manera autònoma i està molt més concentrada perquè comprèn tot el que s’explica en classe.

En general ha experimentat un canvi molt positiu, la teràpia ha anat molt bé i ella continua millorant cada dia, ja que continua fent els exercicis que li va marcar la terapeuta.

Volem agrair la col·laboració amb ACOTV, ja que sempre podem comptar amb un centre en el que fer la teràpia en aquells municipis i barris que donem cobertura. A més, el cas de la Safae també s’ha pogut dur a terme gràcies a la seva ajuda.

Actualment tenim en marxa 16 teràpies visuals en l’àrea metropolitana de Barcelona, així que volem agrair una vegada més a ACOTV pel suport i a cada terapeuta que s’implica en cadascuna de les teràpies visuals per al nostre projecte “Et mirem als ulls”, especialment a Olga Ballbuena.